Tilbage

 

 

Nekrolog Hans Peter Hansen OZ1KFN

 

Så er der atter gået en old-timer QRT, nemlig Hans Peter Hansen OZ1KFN - også kendt som æ post fra Sdr. Sejerslev.

Han har i mange år været medlem hos OZ5LKO, hvor han var vores revisor og de sidste år vores æresmedlem. Vi kendte ham som en rigtig samler. Der var ikke den ting, man ikke kunne finde i hans carport, hvor det vist kneb med plads til bilen, for carporten var fyldt op fra gulv til loft - der var måske noget, der kunne bruges engang, hvem ved.

Hans Peter var en meget omgængelig mand. Som post kom han jo vidt omkring, og der var næsten ikke den ting, han ikke havde prøvet eller gerne ville prøve af. For blot at nævne nogle var han biavler - fisker - tegner - radioamatør og selv en computer fik han anskaffet sig, omend den voldte ham lidt kvaler en gang imellem. Han skulle jo helst kunne følge med i alt, hvad der foregik rundt omkring ham. Man kan vist rolig sige, at han var noget af en Georg Gearløs. Han eksperimenterede med mange ting, og ville gerne fortælle os andre, hvad han havde oplevet og foretaget sig gennem et langt liv.

Hans Peter blev stedt til hvile på Emmerlev kirkegård - ikke så langt fra hans hjem, men i kisten var der kun plads til hans postkasket, som han fik med sig.

Æret være hans minde.

På vegne af OZ5LKO,

OZ1GHK Kaj 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze Free HTML Editor